طراحی نما

طراحی نما این روزها یکی از فعالیت‌های پرطرفدار برای معماران به مشار می‌آید که علاوه‌بر نشان دادن خلاقیت طراح، تاثیر بسزایی در زیبایی چهره شهر نیز خواهد داشت. نمای بیرونی ساختمان در اصل هویت بنا محسوب می‌شود و اولین چیزیست که که با مشاهده به بنا دیده خواهد شد و نظر افراد را به خود جلب خواهد کرد. از این‌رو می‌توان گفت توجه به استفاده از متریال‌های مناسب برای طراحی نما که شامل محصولات متنوعی از جمله: سنگ، آجر، چوب، چوب پلاست، سمنت برد و … می‌شود، می‌تواند به طور مستقیم در طراحی نمای بیرونی ساختمان موثر باشد.

مشاوره رایگان جهت طراحی و اجرای نما

02188044414

با این حال برای این که بتوانید نمای ساختمان را به بهترین شکل طراحی کرده و ایده‌ای متفاوت از دیگر معماران خلق نمایید، نیاز است تا قبل از هر چیز مصالح موجود در بازار برای نمای ساختمان را بشناسید و تنها اشاره و ذکر نام آنها کافی نخواهد بود. ضمن این که شرکتهای طراحی نما به نسبت قبل بسیار فعال‌تر شده‌اند و همین امر باعث می‌شود تا شما برای انتخاب بهترین متریال و همچنین بهترین طرح نمای ساختمان به بررسی و تحقیق بیشتر در این زمینه بپردازید.

با مصالح کاربردی در طراحی نمای ساختمان آشنا شوید!

در مراحل طراحی نما، انتخاب سبک و متریال باید با توجه به سازه و کاربری ساختمان در نظر گرفته شود؛ نوع مصالح و سبک نما نشان دهنده کاربری و هویت ساختمان است. استحکام و زیبایی متریال در درجه اول و وزن آن در نمای ساختمان در درجه دوم، از عوامل تاثیر گذار هنگام انتخاب نوع مصالح نما محسوب می‌شوند. کاربرد مصالح سبک مانند: ورق آلومینیوم ، چوب، اچ پی ال و همچنین سرامیک، سنگ‌های صنعتی و فایبرسمنت، هر کدام وزن‌های متفاوتی به نمای ساختمان می‌دهند.

 

امروزه مصالح ساختمانی جدید و متریال‌های مناسب قابل استفاده در طراحی نما از قبیل: محصولات چوب پلاست، ترموود، سوییس پرل یا گاما استون کار را بیش از پیش برای طراحان و سازندگان آسان نموده است. نمای کرتین وال شیشه‌ای یا گلس ویو نیز که خود خاصیت سازه‌ای دارد، سازگاری مناسبی را با بنا ایجاد خواهد کرد. به طور کلی در طراحی نمای ساختمان تنوع رنگ و تنوع بافت از اهمیت زیادی برخودار است. شما می‌توانید با انتخاب مصالح مناسب و در نظر گرفتن جزییات فنی و ترکیب بندی نمای ایده‌آل و متفاوتی خلق نمایید.

نمای سنگ

این نوع نما با استفاده از متریال سنگ طبیعی طراحی و اجرا خواهد شد که شامل سنگ‌های آهکی و آذرین می‌شود. این متریال در طراحی نما بسیار کاربرد دارد.

نمای چوبی

یکی از پرطرفدارترین انواع نمای ساختمان که سال‌ها مورد استفاده قرار گرفته و می‌گیرد نمای چوبی خواهد بود. نمای چوبی را می‌توان با چوب طبیعی یا ترمووود و همچنین جایگزین چوب در نما همچون متریال چوب پلاست اجرا نمود؛ این متریال از لحاظ ظاهری شبیه به چوب طبیعی بوده اما از لحاظ کیفیت در سطح یسار بالایی قرار دارد.

نمای کامپوزیت

این نوع نما با استفاده از متریال‌های که با ترکیب چند مواد اولیه ساختخ می‌شوند اجرا خواد شد که شامل: چوب پلاست و سمنت برد می‌شود؛ این متریال‌ها از مقاومت و استحکام بالایی به نسبت سایر مصالح برخوردارند.

نمای شیشه‌ای

این نوع نما همانطور که از نامش پیداست با استفاده از شیه‌ها مقاوم اجرا خواهد شد که تاثیر بسزایی در نورپردازی داخلی خواهد داشت و شامل شیشه‌های روشن و رفلکسی می‌شود.

نمای آجری

این نوع نما از مصالح سنتی به حساب می‌آید؛ اما در سال‌های اخیر نوع آجر و مواد استفاده شده در ساخت آن تغییر کرده است. 

نمای بتنی

این نوع نما با استفاده از متریال بتن اکسپوز قابل اجراست؛ استفاده از این متریال برای نما نتیجتا سطحی صاف و صیقلی بوده که هبچ پوشش دیگری برروی آن کار نخواهد شد.

نمای بایرامیکس

این نوع نما با استفاده از ملات تزئینی اجرا خواهد شد که بیشتر در ساختمان‌های ویلایی کاربرد دارد. این متریال از سنگ‌های گرانیتی و رزین طبیعی و مصنوعی ساخته می‌شود.

با این حال برای این که بتوانید نمای ساختمان را به بهترین شکل طراحی کرده و ایده‌ای متفاوت از دیگر معماران خلق نمایید، نیاز است تا قبل از هر چیز مصالح موجود در بازار برای نمای ساختمان را بشناسید و تنها اشاره و ذکر نام آنها کافی نخواهد بود. ضمن این که شرکتهای طراحی نما به نسبت قبل بسیار فعال‌تر شده‌اند و همین امر باعث می‌شود تا شما برای انتخاب بهترین متریال و همچنین بهترین طرح نمای ساختمان به بررسی و تحقیق بیشتر در این زمینه بپردازید.

مشاوره رایگان جهت طراحی و اجرای نما

02188044414

 

اصول طراحی نما که باید در نظر گرفته شود

همانطور که می‌دانید طراحی نمای ساختمان اصول خاصی دارد که با رعایت آنها طرحی ایده‌آل خلق خواهد شد. بنابراین اگر تصمیم دارید زیباترین نمای ساختمان را داشته باشید و نمای بیرونی ساختمان شما با سایر بناها متفاوت باشد، در نظر داشته باشید که طراح تمامی اصول طراحی نما را در طرح نهایی برای ینای شما را لحاظ کرده باشد.

خوانایی نما:

یکی از اصول طراحی نما جلوگیری از پیچیدگی و شلوغی طرح بوده که باید از تنوع زیاد جلوگیری شود. استفاده از متریال مناسب که در عین سادگی مزایای بسیاری نیز دارد می‌تواند از آشفتگی در طرح ممانعت نماید.

پویایی نما:

سعی کنید از مصالح تک رنگ با بافت‌های شبیه به هم استفاده کنید؛ در صورتی که تصمیم به اجرای نمای ترکیبی دارید بهترین کار این است که متریا‌ل‌های که با یکدیگر همخوانی دارند را انتخاب نمایید. با این حال چگونگی چیدمان مصالح (افقی یا عمودی بودن مصالح) در نمای ساختمان و رعایت فواصل و این که در کدام قسمت از چه متریالی استفاده نمایید بسیار حائز اهمیت خواهد بود.

سازگاری نما با سازه:

در نظر گرفتن سازه قبل از اجرای طراحی نما باعث می‌شود تا طرح ارائه شده کاملا اصولی پیش برود. بنای شما باید تحمل اجرای متریال مورد نظر برای نمای ساختمان را داشته باشد و به راحتی بتوانید اتصالات محکمی ایجاد نمایید. از موارد نشان دهنده یک بنای استاندارد می‌توان به اتصالات یکپارچه بدنه ساختمان یا ساختار و سقف اشاره نمود؛ بنابراین باید تمامی جزئیات طراحی نما با نقشه سازه به طور کامل مطابقت داشته باشد.

نورپردازی:

نورپردازی صحیح یکی دیگر از اصول طراحی نما به شمار می‌آید که بدون شک بیشترین تاثیر را در چشم افراد خواهد داشت. نورپردازی کمک می‌کند تا نمای ساختمان با جلوه زیباتری مشخص شده و بیشتر در ذهن ماندگار شود. 

سازگاری طرح با شرایط اقلیمی:

توجه به شرایط آب و هوایی هنگام انتخاب نمای بیرونی ساختمان بسیار مهم است؛ شما باید متریالی را انتخاب نمایید که از استحکام و مقاومت بالایی برخوردار باشد. علت این امر قرار دائمی نمای ساختمان با عوامل فیزیکی- محیطی همچون: باد، باران، رطوبت، تابش مستقیم نور خورشید و … است. بنابراین سعی کنید مصالحی را انتخاب نمایید که در برابر موارد ذکر شده مقاومت بالایی داشته باشد.

آشنایی با انواع طراحی نما برحسب ساختار بنا

آشنایی با انواع طراحی نما به شما کمک می‌کند تا بهتر و راحت‌تر بتوانید طرح مورد نظرتان را برای اجرای نمای ساختمان پیاده کنید. این که بدانید سازه ساختمانی یا بنای شما نیاز به چه طرحی دارد، باعث می‌شود تا دست شما در طراحی باز بوده و طرحی فوق‌العاده اجرا کنید.

طراحی نمای شهری

در طراحی نمای شهری باید به نوع ساختمان توجه ویژه‌ای داشت؛ دقت به این که بنای شما از کدام نوع است ساختمان، برج یا ویلایی و … باید سبک مختص بنا را انتخاب نمود. برای مثال در ساختمان‌های بلند مرتبه نمی‌توان از نمای کلاسیک استفاده کرد و بهتر است نمایی مختص به بنا انتخاب شود.

طراحی نمای ویلا

همانطور که می‌دانید طراحی نمای ویلایی بسیار متفاوت از طراحی نمای آپارتمان خواهد بود. به همین علت اصولا طراحی نمای ویلا همیشه ظاهری متفاوت خواهد داشت. ضمن این که انتخاب مصالح و متریال‌هایی که مناسب ساختمان ویلایی باشد در ایجاد طرحی خلاقانه بسیار تاثیر گذار خواهد بود. برای مثال در شهرهای شمال کشور اصولا از نمای چوبی یا جایگزین چوب همچون چوب پلاست جهت طراحی نمای ویلا استفاده می‌شود.

طراحی نمای برج

طراحی نمای برج با توجه به این ساختمانی بلند مرتبه بوده نیاز به دقت بیشتری دارد؛ ضمن این که بهتر است متریالی مناسب و با وزن کم برای این منظور انتخاب شود تا موجب فضار مضاعف بر سازه بنا نباشد. با کمی دقت به نمای برج‌ها متوجه خواهید شد اصولا از ورق‌های سیمانی یا شیشه برای ایجاد نمای بیرونی برج استفاده می‌شود.

مشاوره رایگان جهت طراحی و اجرای نما

02188044414

 

طراحی نمای ساختمان چند طبقه

در طراحی نمای ساختمان چند طبقه باید به جنبه‌های زیبایی شناختی در کنار ایجاد یکپارچگی سطح شهر توجه شود. استفاده از سایر المان‌ها همچون: نرده چوبی برای تراس که در دید رهگذارن است در کنار نمای چوبی، فلاورباکس و … همگی باعث ایجاد نمایی متفاوت خواهد شد. طراحی نمای ساختمان چند طبقه اصولا با سبک‌های متفاوتی انجام می‌شود و باید به بافت شهری و همخوانی نما با بافت منطقه توجه ویژه‌ای شود. اجرای سبک‌های متفاوت همچون: رومی، کلاسیک و … با استفاده از متریال‌هایی مانند: سمنت برد، چوب پلاست، ترمووود، سنگ، گرانیت و … همگی قابل استفاده در طراحی نمای ساختمان چند طبقه هستند.

سبک های طراحی نما

سبک طراحی نما این امکان را به طراح می‌دهد تا با توجه به بنای ساختمان حال ویلایی باشد یا چند طبقه و …، بتواند طرحی نوین و متفاوت ارائه دهد. سبک های طراحی نما استفاده از چندین متریال را در کنار دیگر المان‌ها برای طراح فراهم می‌نماید. حال این که انتخاب متریالی که با سبک مورد نظر همخوانی داشته باشد نیز از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود.

طراحی نما کلاسیک یا طراحی نما رومی

طراحی نمای کلاسیک یا رومی از سبک های طراحی نما به شمار می‌آید که طرفداران خاص خود را دارد. این سبک الهام گرفته از روم باستان بوده که با ستون‌ها و المان‌های مجلل همراه است. کاربرد چوب و سنگ در این نوع طراحی به نمای ساختمان جلوه‌ای بسیار زیبا می‌بخشد چه بسا که از مصالح و متریال‌های با کیفیت و مرغوب برای اجرای این سبک از نما استفاده شود.

طراحی نمای مدرن

طراحی نمای مدرن بر پایه معماری مدرن پیش می‌رود. در این نوع طراحی سادگی و استفاده از متریال‌های به روز با رنگبندی‌های خاص مد نظر طراح خواهد بود. گاه کاربرد چندیدن متریال با کیفیت در کنار یکدیگر زیبایی نما را چند برابر خواهد کرد. تلفیق و کاربرد مصالحی چون انواع کامپوزیت شیشه یا فلز با ایده‌ای متفاوت و طرحی خاص مانند اشکال هندسی جلوه‌ای بی‌نظیر بوجود خواهد آورد که این روزها طرفداران بسیاری را به خواد جلب نموده است.
ضمن این که گاهی می‌توان ارزانترین نمای ساختمان را در طراحی نمای مدرن با انتخاب متریال‌های اقتصادی و مقرون به صرفه در کنار کیفیت و مرغوبیت بالا، اجرایی نمود.

طراحی نمای تلفیقی

در طراحی نمای تلفیقی که بیشتر در ساختمان‌های تجاری- اداری کاربرد دارد از چندیدن متریال در کنار یکدیگر برای اجرای نمای ساختمان استفاده می‌شود. یکی از ویژگی‌های این طرح کاربرد همزمان چندین مصالح برای طراحی نما خواهد بود که با اشکالی همچون موج و طرح‌های مدور جلوه‌ای دو چندان خواهد داشت.

نمای ایرانی اسلیمی

در این نوع طراحی نمای ساختمان که بیشتر در ساخت مساجد و اماکن مذهبی کاربرد دارد، از مصالح سنتی همچون: سنگ، کاشی و آجر استفاده می‌شود و طراحی آن از نقوش اسلیمی استفاده می‌شود. طراحی نمای اسلامی دارای ویژگی منحصر بفرد و المان‌های مشخصی است که این گونه طراحی‌ها را شاخص نموده است. از جمله المان‌های قابل استفاده در طراحی نما اسلیمی می‌توا به: قوس‌ها، کاربندی‌ها، مقرنس کاری و کتیبه‌ها، ستون‌ها و گره‌ها اشاره نمود.

در این مقاله راهنمایی‌های لازم برای انتخاب مناسب طراحی نما به شما همراهان گرامی ارائه شد؛ در ادامه به معرفی موارد مورد نیاز برای یافتن بهترین شرکتهایی که در این زمینه فعال هستند و می‌توانند شما را در این راه یاری نمایند خواهیم پرداخت.

طراحی نمای مینیمال

این نوع طراحی نما سبکی براساس سادگی داشته و تزئیان اضافه را به شدت حدف می‌نماید. این سبک طرفداران خاص خود را داشته و برای اجرای آن از ساده‎‌ترین متریال و همچنین ساده‌ترین طرح ارائه شده اجرا خواهد شد. در این طرح دقت به رنگبندی متریال انتخابی نیز اهمیت بسیاری داشته و سعی بر ایجاد جلوگیری از هرگونه شلوغی خواهد داشت.

قیمت طراحی نما چگونه محاسبه خواهد شد؟

قیمت طراحی نما یکی از معیارهای تعیین کننده برای کارفرما به شمار می‌آید که به طور مستقیم با متریال انتخابی برای اجرا در نمای ساختمان در ارتباط است. در صورتی که با شرکتهای طراحی نما در این زمینه مشاوره داشته باشید، با توجه به مواردی همچون: متراژ بنا، نوع بنا (آپارتمان، ویلایی و …) متریال منتخب برای اجرا در نما (چوب پلاست، ترمووود و …) سبک طراحی نما (رومی، مدرن، کلاسیک و …) قیمت طراحی و نما را به شما اعلام خواهند کرد.

سفارش طراحی نما

سفارش طراحی نما این روزها بسیار آسان شده است با این حال بهتر است شرکتهای معتبر و حرفه‌ای در این زمینه را برای سفارش طراحی نما انتخاب نمایید. شرکت چوپکس آماده ارائه هرگونه خدمات حضوری و غیر حضوری به شما همراهان گرامی در سراسر ایران خواهد بود. در صورتی که سفارش طراحی نما داشته باشید می‌توانید با مراجعه حضوری به شرکت چوپکس از مشاوره رایگان تیم طراحی مجرب ما بهرمند شوید. ضمن این که کارشناسان ما در هر ساعت از شبانه روز آماده ارائه خدمات و نیز مشاوره رایگان در زمینه سفارش طراحی نما به شما عزیزان هستند. 

معرفی شرکتهای طراحی نما

همانطور که می‌دانید این روزها شرکتهای فعال در زمینه طراحی نما بسیار زیاد هستند و برای این منظور لازم است قبل از انجام هرکاری به جستجو و تحقیق برای یافتن شرکتهای معتبر طراحی نما بپردازید. ضمن این که وجود افراد حرفه‌ای و متخصص برای طراحی نما و مشاوره رایگان در اینباره به شما کمک خواهد کرد تا بتوانید از نتیجه کار رضایت کامل را داشته و نیز از صرف هزینه‌های اضافه در این راه بپرهیزید. شرکت چوپکس با برخورداری از تیم طراحی مجرب و ارائه مشاوره رایگان در زمینه طراحی نما آماده ارائه خدمات متنوع به شما همراهان گرامی در سراسر ایران خواهد بود. 

 

چوپکس از تولید تا طراحی و اجرا همراه شماست

جهت مشاوره رایگان طراحی نما و اطلاع از قیمت چوب پلاست با ما در تماس باشید

معرفی چوپکس

شرکت چوپکس از سال ۱۳۸۲ در ایران به عنوان اولین تولید کننده پروفیل چوب پلاست (wood plastic composite) فعالیت خود را آغاز نمود. این شرکت با بیش از 18 سال سابقه درخشان، در این صنعت، سهم چشمگیری از بازار داخلی محصولات چوب پلاست را به خود اختصاص داده است. شرکت چوپکس با بهره‌گیری از خطوط تولید به روز و کادر دفتری مجرب، پروژه‌های متعددی در اقصی نقاط ایران و دیگر کشورهای همسایه همچون: عراق، امارات، عمان و قطر طراحی و اجرا نموده است. در حال حاضر این مجموعه با تولید انواع سطح مقطع پروفیل چوب پلاستیک (محصولات چوپکس) و همچنین برخورداری از تیم‌های مجرب فروش، طراحی و اجرا، قابلیت ارائه خدمات متنوع به شما هموطنان عزیز در سراسر ایران را دارد. 

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02188044414

4/5 - (4 امتیاز)
بازگشت به بالا