چرا طراحی سقف کاذب با چوب بهتر است؟

چرا طراحی سقف کاذب با چوب بهتر است؟
فهرست مطالب

طراحی سقف کاذب با چوب چند سالی است که بیشتر از قبل در امور ساختمان‌سازی به کار می‌رود؛ چون یک دنیا مزیت دارد که استفاده از آن را برای مشتری‌ها بسیار به صرفه‌تر و بهتر می‌کند. در این مقاله با سقف کاذب چوبی ، مزایا و انواع آن آشنا می‌شوید تا بتوانید بهترین انتخاب را برای ساختمانی که در حال ساخت آن هستید یا منزلتان انتخاب کنید. قبل از اینکه به مزایای سقف کاذب چوبی بپردازیم، توضیح می‌دهیم که سقف کاذب چوبی چیست ؟ سقف کاذب سقفی است که در فاصله‌ای حدود 8 اینچ، حدود 20 سانتی‌متر، پایین‌تر از سقف اصلی توسط فلز یا چوب به آن متصل می‌شود و کارکردهای متعددی دارد.

ترمو وود چیست؟

چوب ترمو یا ترمو وود ( ThermoWood ) یکی از تکنولوژی‌های کاربردی در دنیای چوب است. ترمو وود چوبی است که از نظر حرارتی اصلاح می‌شود. به این صورت که ابتدا چوب در اندازه‌های مختلف بریده می‌شود و داخل دستگاه خشک‌کن قرار می‌گیرد. این دستگاه حرارتی معادل 100 درجه سانتی‌گراد را به چوب وارد می‌کند تا رطوبت آن را پایین بیاورد. این دما در مرحله بعدی به 120 درجه سانتی‌گراد می‌رسد و مرتب بالا می‌رود تا به 220 درجه برسد. در این مرحله تمامی رطوبت چوب از آن خارج شده و چوب آماده سرد شدن می‌شود. مراحل سرد شدن هم به آهستگی اتفاق می‌افتد تا در نهایت ترمو وود به دست آمده به دمای محیط عادی برگردد.

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02188044414

انجام مراحل بالا باعث می‌شود مقاومت ترمو وود بسیار بالا برود؛ طوری که می‌توان آن را علاوه بر استفاده در طراحی سقف کاذب حتی کف استخرها هم به کار برد! مزیت دیگر چوب ترمو این است که به دلیل مقاومت بالا، دوام زیادی هم دارد، شما را از خریدهای متعدد بی‌نیاز خواهد کرد و در نتیجه بسیار به صرفه و اقتصادی خواهد بود. بنابراین چه ساکن شمال کشور یا جنوب آن هستید و رطوبت زیاد محیط را تجربه می‌کنید و چه در غرب کشور به سر می‌برید و هوای سرد استحکام منزلتان را تهدید می‌کند، چوب ترمو انتخاب خوبی برای سقف کاذب و سایر قسمت‌های ساختمان شما خواهد بود.

مزایای سقف کاذب چوبی

پروفیل چوب پلاست متریالی نوین و کاربردی به عنوان جایگزین مناسب برای چوب طبیعی بوده که علاوه‌بر طراحی متفاوت، نصب و اجرای سریع و آسانی دارد. چوب پلاست محصولی پراستفاده در زمینه طراحی سقف کاذب با چوب است که نسبت به فلزات مزایای بیشتری دارد؛ مهم‌ترین آن‌ها شامل موارد زیر می‌شود:

سقف کاذب چوبی به عنوان عایق صدا:

یکی از بهترین مزایای سقف کاذب چوبی این است که جلوی سر و صداهای زائد محیط را می‌گیرد و نمی‌گذارد صداهای اضافه از محیط خارج یا به آن وارد شود.  پنل‌های به کار رفته در سقف کاذب چوبی معمولا ضد صدا هستند و اگر هم این ویژگی به طور خاص در موردشان ذکر نشده باشد؛ یکی از مزایای انواع سقف چوبی عایق صوتی بودن آن است؛ پس لازم نیست حتما این ویژگی در مورد محصول ذکر شده باشد.

مزایای سقف کاذب چوبی
مزایای سقف کاذب چوبی

پنهان‌کننده شلختگی‌ها:

هر ساختمانی پر است از انواع لوله‌ها، کابل‌ها و سیم‌های متعدد که باعث زشت شدن ظاهر دیوارها و به‌هم‌ریختگی‌شان می‌شود. یکی از بهترین کاربردهای سقف کاذب چوبی خاصیت پوشاننده بودن آن است؛ با طراحی سقف کاذب می‌توانید زیبایی بیشتری به ظاهر ساختمان دهید و در عین حال محافظت بهتری از لوله‌ها و سیم‌ها داشته باشید.

جا‌به‌جایی آسان:

ممکن است با خودتان فکر کنید آیا در صورت بروز مشکل می‌توان بعد از نصب سقف کاذب چوبی به کابل‌ها و لوله‌ها دسترسی پیدا کرد؟ جواب این سوال مثبت است؛ چون در طراحی سقف کاذب با چوب امکان اینکه بتوانید آن را به راحتی باز کنید و دوباره سر هم کنید وجود دارد. به همین دلیل در صورتی که مشکلی برای اجزای پوشانده شده توسط سقف کاذب پیش بیاید، می‌توانید به راحتی سقف را جا‌به‌جا، مشکل را برطرف و سقف را دوباره نصب کنید.

صرفه‌جویی در هزینه‌ها:

یکی از ویژگی‌های این نوع سقف، قیمت سقف کاذب چوبی به نسبت سایر متریال‌هاست. بعد از نصب سقف کاذب چوبی ارتفاع سقف کمتر می‌شود؛ بنابراین با پایین آمدن ارتفاع، میزان هوایی که بر اساس متر مربع تهویه می‌شود، کمتر خواهد شد؛ در عین حال هوایی که بین سقف کاذب چوبی و سقف واقعی وجود دارد عایق بودن نسبت به صدا و حرارت را بیشتر می‌کند و همه این‌ها یعنی هزینه‌های کمتر.

تنوع بسیار بالا:

هر خانه‌ای سبک خاص و وسایلی با تم رنگ و مدل مناسب خودش را دارد؛ به همین دلیل هم لازم است سقف کاذب چوبی خانه با کلیت طراحی فضا هم‌خوانی داشته باشد. یکی از مزایای سقف کاذب چوبی تنوع بسیار بالای مدل‌های آن است که دست شما را برای انتخاب بهترین و مناسب‌ترین گزینه باز می‌گذارد.

سقف کاذب چوبی چه مشکلاتی دارد؟

تغییر ساده دکوراسیون:

از دیگر مزایای طراحی سقف کاذب با چوب امکان عوض کردن سریع دکوراسیون منزل و بُعد دادن به سقف خانه است. نصب سقف کاذب عملا زمان زیادی نمی‌برد؛ اما تغییرات محسوسی ایجاد می‌کند. امکان دیگری که در طراحی دکوراسیون با سقف کاذب برایتان امکان‌پذیر می‌شود، نورپردازی متفاوت محیط است که جذابیت آن را چند برابر خواهد کرد.

مقاومت بالا نسبت به رطوبت:

معمولا سقف‌های کاذب چوبی طوری طراحی شده‌اند که بیشترین مقاومت را نسبت به حرارت و رطوبت داشته باشند؛ بسته به اینکه سقف کاذب چوبی به چه منظور  و در چه محیطی به کار می‌رود، مقاومت آن هم می‌تواند متفاوت باشد. یکی از بهترین گزینه‌ها برای سقف کاذب چوبی چوب ترمو است.

سقف کاذب چوبی چه مشکلاتی دارد؟

در طراحی سقف کاذب با چوب ممکن است مشکلاتی پیش بیاید که همگی به عدم صلاحیت شرکت تولید و نصب‌کننده برمی‌گردد:

1.اولین مشکلی که نصب اشتباه این سقف‌ها ایجاد می‌کند این است که ممکن است محلی برای تردد حشرات شود.

2.دومین مشکل این است که بسیاری از نصابان به شما نمی‌گویند که سقف کوتاه منزل نیازی به سقف کاذب ندارد و در صورتی که از سقف کاذب استفاده کنید فضای خانه‌تان دلگیر می‌شود.

3.مشکل سوم در نصب چراغ‌ها یا آویزان کردن سایر وسایل سنگین است؛ در صورتی که سراغ شرکت تولید کننده معتبری نرفته باشید، امکان اینکه سقف با نصب این وسایل خراب شود، زیاد می‌شود. 

 

چوپکس از تولید تا طراحی و اجرا همراه شما

جهت اجرای سقف کاذب چوبی و اطلاع از قیمت چوب پلاست با ما در تماس باشید

4/5 - (11 امتیاز)
چرا طراحی سقف کاذب با چوب بهتر است؟

معرفی چوپکس

شرکت چوپکس از سال ۱۳۸۲ در ایران به عنوان اولین تولید کننده پروفیل چوب پلاست (wood plastic composite) فعالیت خود را آغاز نمود. این شرکت با بیش از 18 سال سابقه درخشان، در این صنعت، سهم چشمگیری از بازار داخلی محصولات چوب پلاست را به خود اختصاص داده است. شرکت چوپکس با بهره‌گیری از خطوط تولید به روز و کادر دفتری مجرب، پروژه‌های متعددی در اقصی نقاط ایران و دیگر کشورهای همسایه همچون: عراق، امارات، عمان و قطر طراحی و اجرا نموده است. در حال حاضر این مجموعه با تولید انواع سطح مقطع پروفیل چوب پلاستیک (محصولات چوپکس) و همچنین برخورداری از تیم‌های مجرب فروش، طراحی و اجرا، قابلیت ارائه خدمات متنوع به شما هموطنان عزیز در سراسر ایران را دارد. 

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02188044414

۲ نظر درباره “چرا طراحی سقف کاذب با چوب بهتر است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به بالا