آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده!

آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده!
فهرست مطالب

در این مقاله به سایر بخش‌های پر اهمیت فضای خارجی منزل از جمله: نرده چوبی، فلاورباکس، نیمکت و … می‌پردازیم.

آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده!

نرده‌ چوبی از انواع نرده پرطرفدار

نرده حفاظتی یکی از روش‌های ایجاد امنیت برای کودکان و حیوانات خانگی است و همچنین در مرزبندی فضای خانه‌ نیز موثر است. در انتخاب انواع نرده مناسب مانند سایر بخش‌های خانه از مصالح مناسب استفاده کنید. نرده‌ها تنها بخش چندمنظوره خانه شما هستند که گاهی حتی بدون نیاز به ساخت یا خرید حفاظ می‌توانید نیازهایتان را برآورده سازید؛ به‌طور مثال استفاده از دیوار سبز یا کاشت مجموعه‌ای از بوته‌ها در فلاورباکس نه تنها فضا را زیباتر می‌کند بلکه نقش خود به‌عنوان پرچین را نیز ایفا می‌کند. در این بخش سعی می‌کنیم مجموعه‌ای از مواردی که برای ساخت نرده مناسب هستند را بررسی کنیم؛ در زیر لیستی از مصالح، مزایا و معایب هریک آورده شده ‌است.

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02188044414

نرده چوبی:

همانطور که می‌دانید چوب در ساخت تمام ملزومات زندگی از دیوار تا کفپوش و انواع نرده به‌کار می‌رود. در کاربردهایی که چوب در فضای باز استفاده می‌شود باید حتما از مواد ضد پوسیدگی برای جلوگیری از فساد آن استفاده شود. سال‌های متمادی از آرسنات مس کرومات به‌عنوان پوشش ضد فساد چوب در مجاورت مستقیم با زمین استفاده می‌شد، اما باتوجه به‌اینکه این مواد به‌شدت سمی بودند در سال‌های اخیر سعی بر جایگزینی آن با سایر ترکیبات غیرمضری از جمله مس آزوله کردند که امروزه به‌راحتی قابل تهیه هستند.

پیشنهاد چوپکس:

به‌دنبال نرده چوبی باشید که به‌طور طبیعی در برابر فساد مقاومت بالایی دارند؛ این گروه شامل درختانی چون: سدر، سرو کوهی، سرو و … است یا از چوب‌هایی مانند درخت شیپوری استفاده کنید که ماندگاری بالایی دارند. به‌منظور جلوگیری از فساد چوب، از استفاده در مکان‌هایی که دور از نور خورشید هستند پرهیز کنید.

مزایا:

  • استفاده از عناصر طبیعی
  • درصورتی که برروی چوب طبیعی پردازشی صورت نگرفته باشد، قابل بازیافت و استفاده مجدد هستند

معایب:

  • در طی زمان فاسد می‌شود
  • مستعد رشد خزه‌ و جلبک است
  • برخی گونه‌های چوب نیاز به نقاشی یا پرداخت‌های دوره‌ای دارند
  • محلی برای جذب آفات بوده و موریانه و مورچه را به‌ خود جذب می‌کند

 

نرده‌ چوبی از انواع نرده پرطرفدار

نرده چوب پلاست:

نرده چوبی قابل اجرا با پروفیل چوب‌پلاست از محصولات بازیافتی ساخته می‌شوند؛ پلاستیک ابتدا ذوب شده و پس از ترکیب شدن با خاک ‌اره یا سایر ضایعات چوبی، در ابعاد و شکل‌های رایج برای چوب‌پلاست استفاده می‌شوند. افزودن رنگدانه می‌تواند رنگ دلخواه را به نرده چوب‌پلاست داده و نیاز به نقاشی را برطرف کند. یکی دیگر از محصولات قابل استفاده، پلاستیک بازیافتی است که پس از ذوب‌ دوباره پلاستیک که عموما از جنس پلی‌اتیلن هستند به شکل نرده‌های پلاستیکی در می‌آیند.

پیشنهاد چوپکس:

‎ به‌دنبال چوب‌پلاستی باشید که ۱۰۰٪ از محصولات بازیافتی ساخته شده‌ است؛ این قضیه در کیفیت محصول هیچ اثر نامطلوبی ندارد.

مزایا:

  • ماندگاری بالا
  • نیاز به ‌نگهداری بسیار کم
  • هزینه بلند مدت بسیار اندک
  • استفاده از محصولات بازیافتی

معایب:

  • ممکن است از لحاظ ساختاری مناسب برخی کاربردها نباشد

نرده استیل:

استخراج و پرداخت مواد معدنی، یکی از دلایل آلودگی محیط‌ زیست است، ولی امروزه با بازار قدرتمند و پرسود بازیافت آلومینیوم و استیل؛ می‌توان اطمینان داشت که بخشی از مواد استفاده شده در این محصولات، از این روش تامین می‌شوند.

مزایا:

  • استفاده از مواد بازیافتی
  • قابل بازیافت و قابل استفاده‌ دوباره

معایب:

  • لبه‌های تیز آن خطرناک است
  • مستعد خوردگی و زنگ‌زدگی است
  • احتمال چکه‌ کردن زینک از نرده‌های گالوانیزه شده وجود دارد که برای موجودات آبی سمی و خطرناک است

نرده‌های فیبر سیمان:

به شکل پنل و تخته موجود است. این محصول شامل سیمان، فیبر چوب، ماسه و گاهی گل رس است. مانند سایر محصولات سیمانی، تولید نرده‌های فیبری سیمانی نیز نیازمند صرف انرژی زیادی است که باعث آزادسازی کربن‌ دی اکسید و گرم شدن زمین می‌شود. به‌علاوه، فیبر چوبی این محصول نیز عموما وارداتی است. با تمام اوصاف، این محصولات به ‌عنوان حفاظ بسیار مورد استقبال قرار گرفته‌اند.

پیشنهاد چوپکس:

استفاده از این نرده‌ها، در تمام مکان‌ها مناسب نیست؛ در مکان‌هایی که در آن احتمال برخورد سپر ماشین یا توپ با آن زیاد است از این نوع نرده‌ها استفاده نکنید. 

مزایا:

  • نیاز به نگهداری زیاد ندارند
  • این محصولات هرگز نمی‌پوسند
  • نسبت به نرده‌های چوبی، رنگ را طولانی‌تر نگه می‌دارند

معایب:

  • در ابعاد کوچک قابل بازیافت نیست
  • تنها برای حفاظ می‌توان استفاده کرد
  • به راحتی می‌شکنند و خراب می‌شوند

سایبان و گلخانه:

سایبان‌ها را در شکل‌های مختلف می‌توان تهیه کرد؛ بیشتر این سایبان‌ها آماده بوده و نیازی به نصب ندارند. اما اگر بخواهیم از موادی سبزتر و دوستدار محیط زیست‌تر استفاده کنیم، نه تنها برای سایبان بلکه برای ساخت گلخانه و آلاچیق هم مواد معدنی یکی از بهترین مصالح برای ساخت است.

تزئینات فضای بیرون خانه
تزئینات فضای بیرون خانه

تزئینات فضای بیرون خانه:

مبلمان شهری

مبلمان بالکن، پاسیو و حیاط در شکل‌ها و طرح‌های گوناگونی در چوپکس عرضه می‌شوند که شما بر اساس سلیقه می‌توانید آن‌ها را انتخاب کنید. علاوه‌بر زیبایی به عملکرد آن‌ها نیز توجه کنید. درصورت امکان مبلمان شهری را در طول زمستان در محلی خشک نگهداری کنید، در غیر این صورت اولویت اول انتخاب مبلمان را مقاومت در برابر پوسیدگی قرار دهید. از جمله تولیدات پرفروش برای مبلمان فضای باز می‌توان به چوب‌های ضدپوسیدگی طبیعی و پلاستیک بازیافتی اشاره کرد. چوب‌هایی که به‌طور طبیعی ضد پوسیدگی‌ هستند و‌ ماندگاری بالایی دارند مانند: چوب ساج، یکی از گزینه‌های مناسب برای استفاده در ساخت نیمکت و سایر مبلمان شهری هستند.

یکی دیگر از مواد پرکاربرد در تولید مبلمان شهری، استفاده از پلاستیک خصوصا (پی‌وی‌سی) است. البته امروزه بحث‌های زیادی در رابطه با اثرات استفاده و دفع این محصولات برروی انسان و محیط‌ زیست صورت گرفته ‌است خصوصا که در حال حاضر مکانیزمی برای بازیافت آن وجود ندارد. به‌همین دلیل پیشنهاد می‌شود از مبلمان‌های شهری تولید شده با پلاستیک‌های بازیافتی که در بازار موجود است استفاده کنید.

فلاورباکس:

با استفاده از فلاورباکس و کاشت گیاهان فصلی، رنگ و جلوه‌ی زیبایی به فضای بیرون خانه‌ی خود بدهید. خصوصا فلاورباکس چوبی قابل اجرا با پروفیل چوب پلاست دوستدار محیط زیست هستند. به‌طور کلی اکثر مصالح بازیافتی مناسب برای کفپوش چوبی را می‌توان در تولید فلاور باکس به‌کار گرفت.

نورپردازی:

با استفاده از نورپردازی مناسب در فضای خارجی خانه، می‌توانید امنیت ساختمان را بالا ببرید، اما به‌خاطر داشته باشید که استفاده بیش از اندازه‌ نور و چراغ باعث هدر رفتن انرژی و هزینه می‌شود.

 

چوپکس از تولید تا طراحی  اجرا همراه شما

جهت اجرای نرده حفاظتی و همچنین اطلاع از قیمت چوب پلاست با ما در تماس باشید

Rate this post
آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده!

معرفی چوپکس

شرکت چوپکس از سال ۱۳۸۲ در ایران به عنوان اولین تولید کننده پروفیل چوب پلاست (wood plastic composite) فعالیت خود را آغاز نمود. این شرکت با بیش از 18 سال سابقه درخشان، در این صنعت، سهم چشمگیری از بازار داخلی محصولات چوب پلاست را به خود اختصاص داده است. شرکت چوپکس با بهره‌گیری از خطوط تولید به روز و کادر دفتری مجرب، پروژه‌های متعددی در اقصی نقاط ایران و دیگر کشورهای همسایه همچون: عراق، امارات، عمان و قطر طراحی و اجرا نموده است. در حال حاضر این مجموعه با تولید انواع سطح مقطع پروفیل چوب پلاستیک (محصولات چوپکس) و همچنین برخورداری از تیم‌های مجرب فروش، طراحی و اجرا، قابلیت ارائه خدمات متنوع به شما هموطنان عزیز در سراسر ایران را دارد. 

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02188044414

یک دیدگاه در “آشنایی با مزایا و معایب انواع نرده!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به بالا