نما کامپوزیت چیست ؟

نما کامپوزیت چیست ؟
فهرست مطالب

نما کامپوزیت یکی از انواع محصول متداول جهت اجرا در نما است. نمای کامپوزیت حدود 70 سال پیش در اروپا (کشور آلمان) ابداع و از آن پس به علت مزایای بسیاری که داشت، به سرعت در کل دنیا گسترش یافت. نمای کامپوزیت با محصولات متفاوتی قابل اجراست، از چوب پلاست چوپکس که محصولی نوین به شمار می‌آید و ظاهری شبیه به چوب طبیعی دارد گرفته تا ورق‌های بزرگ کامپوزیتی را می‌توان در طراحی نمای ساختمان استفاده کرد. این محصولات کامپوزیتی، در کارگاه تولید و آماده می‌شوند. 

آماده سازی ورق‌های کامپوزیت به این شکل است که ابتدا، طبق طراحی صورت گرفته توسط معمار و طراح نما، قطعه بندی نما مشخص شده و سپس برای اجرای این قطعات، پنل‌های کامپوزیتی، در ابعاد مورد نظر برش خورده و آماده نصب در محل می‌گردند. در صورتی که محصولات چوب پلاست متنوع بوده و علاوه‌بر نما، در زمینه‌های دیگر نیز کاربرد خواهند داشت.

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02122901835

نمای کامپوزیت چوب پلاست به سبب ویژگی‌های که دارد، از مزایای بسیاری برخوردار است. از جمله سبک بودن، مقاومت در برابر اشعه آفتاب و عدم تغییر رنگ، مقاومت در برابر خوردگی و فرسایش، نصب سریع و آسان، تنوع طرح و رنگ، امکان تعویض قطعات آسیب دیده در کمترین زمان، تنوع طرح و رنگ و … . ضمن اینکه در مقایسه با سایر محصولات می‌توان با این متریال ارزانترین نمای ساختمان را اجرا کرد. این محصول جهت استفاده در نما، در ابعاد، طرح‌ها و ضخامت‌های گوناگون تهیه می‌شوند و می‌توان از آنها در پروژه‌های مختلف مسکونی، تجاری، اداری، بازسازی نمای ساختمان‌های قدیمی و … استفاده کرد. 

اجرای نما کامپوزیت چگونه است؟

جهت اجرا نما کامپوزیت باید طبق طرح، نمای ساختمان قطعه بندی شده و پس از مشخص نمودن این قسمت‌ها، زیرسازی لازم، شامل نصب وریل‌های فلزی یا قوطی کشی، به منظور ایجاد بستر مناسب برای نصب پنل‌های کامپوزیت چوب پلاست صورت پذیرد. پس از آماده شدن زیرسازی، قطعات نمای کامپوزیت که از محصولات چوب پلاست بوده و طبق درخواست کارفرما و نیز نظر طراح انتخاب شده است، به محل اجرای ساختمان منتقل شده و توسط تیم اجرایی حرفه‌ای و متخصص در این زمینه به ریل‌ها متصل و فیکس می‌شوند. 

قیمت نما کامپوزیت چگونه محاسبه می‌شود؟

قیمت نمای کامپوزیت بستگی به استفاده از متریال مورد نظر برای اجرا در نما دارد؛ به همین علت قبل از انجام هرکاری می‌توانید با تحقیق و جستجو در این زمینه، محصول مناسب برای این منظور را بیابید. قیمت نما کامپوزیت پس از انتخاب متریال مورد نظر، با توجه به مساحت و متراژ و همچنین میزان استفاده از محصول انتخابی برای اجرا در نما متفاوت خواهد بود.
پروژه نما ساختمان جردن نمونه‌ای از نمای چوبی اجرا شده با پروفیل چوب پلاست است.

قیمت نما کامپوزیت چگونه محاسبه می‌شود؟

 

نما کامپوزیت ساختمان با طراحی ایده‌آل و منحصر بفرد

نما کامپوزیت ساختمان و اجرای آن این روزها از اهمیت بالایی برخوردار بوده و معماران و طراحان توجه ویژه‌ای به اجرای نمای منحصر بفرد و متفاوت دارند. برای این که بتوانید نما کامپوزیت ساختمان را به بهترین شکل ممکن انتخاب کنید، باید متریالی را در نظر بگیرید که از هر لحاظ برای این کار مناسب است. محصولات متنوعی برای طراحی نما در بازار وجود دارد اما در کنار زیبایی ظاهری باید به مزایای محصول منتخب نیز دقت کرد. برای مثال نما چوبی یکی از پرطرفدارترین نوع نمای ساختمان به شمار می‌آید اما بهتر است برای این منظور محصولی مقاوم‌تر را جایگزین چوب طبیعی برای اجرا در نما انتخاب کنید که نه تنها از لحاظ شکل ظاهری شبیه به چوب باشد که مزایای زیادی به نسبت چوب داشته باشد. 

نمای کامپوزیت چوب پلاستیک چیست؟

پروفیل‌های به کار رفته در نما کامپوزیت در طرح‌های گوناگون تولید می‌شوند. یکی از طرح‌های زیبای نمای کامپوزیت، طرح چوب است. البته نباید کامپوزیت آلومینیومی طرح چوب را، با کامپوزیت چوب پلاستیک، اشتباه گرفت. کامپوزیت چوب پلاستیک یک محصول مجزا، مستقل و متفاوت از ورق آلومینیومی است که در ساخت آن، از تکه‌ها و الیاف چوب طبیعی و مواد پلیمری که در دما و فشار بالا با هم ترکیب می‌شوند، استفاده شده است. این محصول مزایای بساری دارد ضمن این که از لحاظ ظاهری شباهت بالایی به چوب طبیعی داشته و طرفداران بسیاری را به خود جلب می‌نماید. نمای کامپوزیت چوب پلاستیک دارای رنگبندی متنوع بوده که همین امر دست کارفرما را برای انتخابی راحت‌تر باز می‌دارد.
پروژه نما ویلای انارور نمونه‌ای از نمای چوبی اجرا شده با پروفیل چوب پلاست است.

مزایای نما کامپوزیت چوب پلاستیک چیست؟

مقاومت در برابر عوامل فرساینده محیطی مانند تغییرات دمایی، رطوبت، باد، آلودگی هوا و … :

کامپوزیت چوب پلاستیک در برابر عوامل فرساینده محیطی هم مقاوم است. این مقاومت، به دلیل استفاده از مواد پلیمری و فرآیند ساخت این محصول در دما و فشار بالاست. یکی از مشکلاتی که علاقه‌مندان به استفاده از چوب طبیعی در ساختمان سازی و به خصوص اجرا نمای چوبی با آن مواجه بودند، آفات چوب و حشراتی است که موجب از بین رفتن بافت چوب طبیعی می‌شود. این مشکل، با استفاده از کامپوزیت چوب پلاستیک به راحتی قابل حل است. 

مقاومت در برابر اشعه آفتاب:

یکی از مشکلات انواع مصالح به کار رفته در نما، تغییر رنگ آنها، در اثر تابش آفتاب، به مرور زمان است. کامپوزیت چوب پلاستیک، تا حد زیادی در برابر این تغییر رنگ مقاوم بوده و کمتر دچار رنگ پریدگی می شود. این ویژگی منحصر به فرد موجب شده تا کامپوزیت چوب پلاستیک برای نمای بسیاری از بناهای مهم تجاری یا عمومی، گزینه‌ای مهم و کاربردی محسوب گردد.

نما کامپوزیت ساختمان با طراحی ایده‌آل و منحصر بفرد

 
دیرتر کثیف شده و کمتر نیاز به نماشویی دارد:

کامپوزیت چوب پلاستیک در مقایسه با نمای سنگی، آجری، چوب طبیعی و … دیرتر کثیف می‌شود، لذا نیاز کمتری به نماشویی و صرف هزینه‌های مراقبت و نگهداری دارد. این محصول در برابر آلودگی هوا به نسبت سایر متریال‌ها مقاومت بیشتری دارد و در صورت کثیف شده به راحتی و تنها با استفاده از آب قابل پاکسازی خواهد بود.

نصب سریع و آسان:

کامپوزیت چوب پلاستیک را می‌توان به سرعت، روی ریل‌هایی (قوطی کشی) که از قبل آماده شده نصب کرد؛ این ویژگی به خصوص در ساختمان‌هایی که سرعت تحویل پروژه و اتمام کار در آنها مهم است، بسیار مورد توجه است. نصب این محصول برای نمای ساختمان توسط تیم حرفه‌ای و متخصص که در این زمینه به بهترین شکل آموزش دیده‌اند انجام می‌شود.

تنوع طرح و رنگ:

کامپوزیت چوب پلاستیک در طرح‌ها و رنگ‌های گوناگون تولید می‌شود؛ این محصول، طیفی از رنگ‌های روشن تا تیره را شامل شده و بافت و شیارهای چوبی روی آن، در انواع طرح‌ها و اندازه‌های گوناگون، موجود است.

دوستدار محیط زیست:

کامپوزیت چوب پلاستیک یکی از مصالح ترکیبی با استفاده از ضایعات چوب و مواد پلیمری است، لذا هم در مرحله تولید، بازیافتی است و هم پس از استفاده، مجدداً می‌توان از آن استفاده نمود.

قیمت مقرون به صرفه نسبت به چوب طبیعی و ترمووود:

کامپوزیت چوب پلاستیک نسبت به ترمووود و چوب طبیعی که برای ساخت میز و صندلی، عناصر دکوراتیو داخلی و نما کاربرد دارد، از قیمت مناسب‌تری برخوردار است. 

ایمنی در حین وقوع زلزله:

یکی از ایرادات وارد به نمای سنگی یا شیشه‌ای، عدم ایمنی عابر پیاده، در هنگام وقوع زلزله و شکستن و فرو ریختن اجزای نما است. هر گونه نمای کامپوزیت، اعم از آلومینیومی یا چوب پلاست، اگر به درستی نصب شوند، در برابر ریزش ناشی از زلزله مقاوم هستند.

نحوه اجرای کامپوزیت چوب پلاستیک برای نمای ساختمان چگونه است؟

طراحی: جهت اجرای نمای کامپوزیت چوب پلاستیک، ابتدا باید طراحی نما انجام شود. سپس رنگ و نوع کامپوزیت چوب پلاستیک مورد نظر انتخاب گردد. تنوع طرح و رنگ کامپوزیت چوب پلاستیک از یک سو و قابلیت برش به ابعاد دلخواه، دست هر طراحی را باز می‌گذارد تا آزادانه به خلق نمای هنری بپردازد.

قطعه بندی: کامپوزیت چوب پلاستیک انتخاب شده در مرحله قبل به نسبت طرح ارائه شده و متراژ پروژه، باید بوسیله اره به قطعات مورد نظر قسمت شود.

نصب شاسی و قوطی کشی: جهت نصب کامپوزیت چوب پلاستیک، لازم است بستر نصب این متریال با کیفیت، بوسیله نبشی و قوطی، ریل گذاری شود. جنس فلز به کار رفته برای ساخت این بستر، معمولاً آلومینیوم یا فولاد ضد زنگ است.

نصب کامپوزیت چوب پلاستیک: در انتها، قطعاتی که به اندازه مورد نظر بریده شده‌اند، به محل کارگاه منتقل شده و بوسیله پرچ یا پیچ و مهره برروی شاسی‌های نصب شده در مرحله قبل قرار می‌گیرند. نکته قابل توجه در مرحله آخر، دقت در نصب قطعات و استحکام اتصالات است. 

چوب پلاست چوپکس از تولید تا طراحی و اجرا همراه شماست.

4/5 - (3 امتیاز)
نما کامپوزیت چیست ؟

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02122901835

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به بالا