مزایای پارتیشن چوب پلاست

پارتیشن چوب پلاست
فهرست مطالب

امروزه در صنعت ساختمان‌سازی شاهد به کارگیری و استفاده از دیوارهای کاذب یا پارتیشن‌ها هستیم. آنها اصولاً ساختاری دیواری دارند که به جای استفاده از مصالح سنگین همانند آجر و بتن، از مصالح سبک‌تر کمک می‌گیرند. یکی از بهترین و پر استفاده‌ترین مصالح در این زمینه، چوب پلاست است.

با استفاده از پارتیشن چوب پلاست شما قادر خواهید بود که هر قسمت در هر طبقه از ساختمان و یا هر اتاقی از دیگر فضاها جداسازی کنید. مهم‌ترین فایده استفاده از چوب پلاست در ساخت پارتیشن‌ها آن است که هیچگونه اثری از رنگ، گچ و یا کثیف‌کاری از خود به جای نمی‌گذارد و در مدت زمان خیلی کوتاهی آن را آماده خواهید داشت. برای آشنایی بیشتر با مزایای این نوع دیوار کاذب، همراه ما باشید.

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02122901835

پارتیشن چوب پلاست چیست؟

پارتیشن یا دیوار کاذب چوب پلاست یک نوع ساختار متشکل از چوب و پلاستیک است که برای جداسازی فضاها در داخل ساختمان استفاده می‌گردد. از جدا کننده‌های  چوب پلاست می‌توان در روف گاردن‌ها، محوطه سازی، بازسازی، تراس‌ها و موارد دیگر استفاده نمود. نکته جالب توجه آنکه پروفیل‌های چوب پلاست جهت اجرای پارتیشن‌، در رنگ‌بندی‌ متفاوتی عرضه می‌گردند که ظاهری زیبا و جذاب را ایجاد می‌کنند.

تفاوت پارتیشن چوب پلاست با دیگر پارتیشن‌ها

پارتیشن‌های چوب پلاست با پارتیشن‌ها از مصالح دیگر، تفاوت‌های فراوانی دارند. در ادامه مطلب شما را با این تفاوت‌ها آشنا می‌کنیم.

مواد سازنده

پارتیشن‌های چوب پلاست اصولاً ترکیبی از چوب و پلاستیک هستند. درحالیکه پارتیشن‌های دیگر ممکن است از چوب خالص، آلومینیوم، بتن و غیره باشند. پارتیشن‌های چوب پلاست مزایای مصالح مختلف را در خود جمع کرده و برای استحکام، شکل دهی و مقاومت در برابر رطوبت و آب استفاده می‌گردند.

مقاومت بالا در برابر رطوبت

پارتیشن‌های چوب پلاست در برابر رطوبت، مقاومت بالایی دارند. درحالی‌که برخی پارتیشن‌ها نظیر شیشه یا آلومینیوم نسبت به رطوبت حساسیت بیشتری نشان می‌دهند. این ویژگی در چوب پلاست، آن را برای استفاده در فضاهای مرطوب و پرآب همانند حمام و آشپزخانه مناسب می‌کند.

قابلیت جابجایی آسان و راحت نسبت به دیگر پارتیشن‌ها

پارتیشن چوب پلاست قابلیت جابجایی و تغییر دکوراسیون بیشتری دارد. درحالی‌که جابجایی چوب خالص به دلیل ساختار متصل، کمی دشوار است. پارتیشن‌های گچی به دلیل ساختار سنگین، جابجایی و تغییر آسانی نخواهند داشت. پارتیشن چوب پلاست با داشتن ساختار سبک و قطعات متصل به‌صورت مدولار، امکان جابجایی و تغییر دکوراسیون را به میزان قابل توجهی افزایش می‌دهد. این قابلیت، انعطاف پذیری آن را برای استفاده در فضاهای متغیر بسیار مناسب می‌کند.

طراحی ظاهری و ترکیب رنگی

پارتیشن‌های چوب پلاست از نظر طرح و رنگ تنوع بیشتری نسبت به چوب خالص، آلومینیوم و شیشه دارند. پارتیشن‌های گچی غالباً به رنگ‌های روشن و ساده محدود می‌شوند. همچنین تنوع ظاهری بسیار محدود و غالباً به رنگ خاکستری را هم در پارتیشن‌های بتنی شاهد هستیم. پارتیشن چوب پلاست به دلیل امکان استفاده از طرح‌های متنوع چوبی و پوشش پلاستیکی، گزینه مناسبی برای ایجاد طراحی‌های بصری جذاب و متنوع در فضاهای داخلی است. این ویژگی به آن انعطاف پذیری بیشتری در دکوراسیون داخلی می‌بخشد.

مزیت‌های پارتیشن چوب پلاست

از آنجا که پروفیل چوب پلاست جزء متریال کاربردی و البته نوین شناخته می‌شود، دارای مزایای فراوانی بوده که در ادامه به صورت مختصر به آنها اشاره می‌کنیم.

مقاومت بی‌نظیر پارتیشن چوب پلاست در برابر آب و رطوبت

پلاستیک در پارتیشن چوب پلاست نقش اصلی را در افزایش مقاومت در برابر رطوبت و آب ایفا می‌کند. بسیاری از پارتیشن‌های چوب پلاست دارای یک لایه پوشش پلاستیکی در سطح خارجی هستند که این لایه مانع نفوذ رطوبت و آب به داخل پارتیشن می‌گردد. حتی وجود پلاستیک در ساختار این پارتیشن‌ها چوب را در برابر آسیب‌های ناشی از رطوبت و آب محافظت می‌نماید. البته ذکر این نکته لازم است که با توجه به موقعیت قرارگیری پارتیشن‌ها ممکن است مقاومت آنها در برابر نفوذ آب متفاوت باشد.

 سبکی و سهولت نصب

سهولت نصب و سبکی را می‌توان از دیگر مزایای مهم پارتیشن‌های چوب پلاست به شمار آورد. این پارتیشن‌ها ازآنجاکه از ترکیب چوب و پلاستیک هستند، نسبت به دیگر مصالح سنگین مانند آجر و بتن وزن کمتری دارند. این ساختار مدولار باعث می‌شود که هر پنل یا قطعه به تنهایی سبک باشد. به دلیل وزن کم این پارتیشن‌ها، نیاز به زیرسازی و سازه‌های حامل و سنگین نیست.

قابلیت تغییر و انعطاف پذیری

پارتیشن‌های چوب پلاست به صورت مدولار ساخته می‌شوند که این امکان را به کاربران می‌دهند تا بتوانند با تغییر در چیدمان، فضا را دوباره ساماندهی کنند. برای تغییر چیدمان یا جابجایی پارتیشن‌ها نیاز به کار ساختمانی پیچیده مانند خرابکاری و بازسازی نیست.

ساماندهی به لوله‌ها و اتصالات

هر ساختمان دارای کابل‌ها، لوله‌ها و اتصالات متعددی است که ممکن است ظاهر دیوار و ساختمان را شلخته نشان دهد. یکی از مهم‌ترین مزیت‌های پارتیشن‌ چوب پلاست، پوشاندن شلختگی‌ها است. منظور از شلختگی‌ها همان سیم‌ها، لوله‌ها و کابل‌هایی است که در زیر دیوار کاذب جای می‌گیرند.

زیباسازی دکوراسیون

طراحی ظاهری متنوع از مزایای مهم پارتیشن چوب پلاست به شمار می‌آید. پلاستیک مورد استفاده در ساخت این پارتیشن‌ها می‌تواند به صورت پوشش‌های رنگی و طرح‌دار در سطح بیرونی قرار گیرد. امکان تلفیق پارتیشن‌های چوب پلاست با سایر مصالح مانند شیشه، فلز و غیره وجود دارد که طراحی بی‌نظیری را خلق می‌کند.

عایق سازی حرارتی و صوتی

پارتیشن‌های چوب پلاست به کمک افراد آمده تا دغدغه آنها را در برابر سر و صدای ناشی از آلودگی‌های صوتی برطرف کند. چراکه این پارتیشن‌ها اجازه ورود صدای خارج را به محیط  نمی‌دهد. پنل‌های به کار برده شده در دیوارهای کاذب اصولاً ضد صدا بوده و سکوت و آرامش را برای کاربران به ارمغان می‌آورند. چوب و پلاستیک هر دو عایق هستند. وجود این دو ماده در ساختار پارتیشن‌های چوب پلاست به آنها خواص عایق سازی حرارتی می‌بخشد.

دیگر مزایای استفاده از پارتیشن چوب پلاست:

پارتیشن‌های چوب پلاس دارای مزایای دیگری نظیر موارد زیر هستند:

  • عدم نیاز به نگهداری و رنگ آمیزی پرهزینه و زمانبر
  • دوستدار محیط زیست و طبیعت
  • قابلیت بازیافت
  • از نظر دفرمه شدن و ترک خوردن دوام بیشتری نسبت به چوب دارد.
  • مقاومت بسیار بالا در برابر حشره‌ها و قارچ‌ها
  • ثبات رنگی فراوان

پارتیشن چوب پلاست چه کاربردی دارد؟

پارتیشن‌های چوب‌پلاست کاربردهای متنوعی دارند و در محیط‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرند:

  • تقسیم‌بندی فضا در محیط‌های اداری و تجاری: پارتیشن‌های چوب‌پلاست به عنوان دیوارهای داخلی برای تقسیم‌بندی و ایجاد محیط‌های کوچک‌تر در فضاهای بزرگ مانند دفاتر، فروشگاه‌ها و مراکز خرید استفاده می‌شوند.
  • جداسازی مناطق در محیط‌های مسکونی: این پارتیشن‌ها برای ایجاد فضاهای خصوصی‌تر و مجزا در خانه‌ها و آپارتمان‌ها کاربرد دارند.
  • ایجاد حریم در محیط‌های بهداشتی و درمانی: پارتیشن‌های چوب‌پلاست برای جداسازی بخش‌های مختلف بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و سایر مراکز درمانی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
  • کاربرد در محیط‌های آموزشی: این پارتیشن‌ها برای تقسیم‌بندی کلاس‌ها و ایجاد فضاهای آموزشی مجزا در مدارس و دانشگاه‌ها کاربرد دارند.
  • استفاده در مراکز نمایشگاهی و نمایشگاه‌ها: پارتیشن‌های چوب‌پلاست برای ایجاد غرفه‌های نمایشی، چیدمان فضا و ایجاد محیط‌های کاری مناسب در نمایشگاه‌ها استفاده می‌شوند.
  • کاربرد در دکوراسیون داخلی: این پارتیشن‌ها می‌توانند به عنوان عناصر دکوراتیو و زیباساز در محیط‌های مسکونی و تجاری استفاده شوند.

نصب پارتیشن‌های چوب پلاست

جهت اجرا و نصب پارتیشن‌های چوب پلاست نیاز به تخصص فراوان بوده تا بتوان بدون ایراد و نقص، اجرای فوق العاده‌ای داشت. به همین خاطر بهتر است اجرای آن توسط تیم متخصص و حرفه‌ای چوپکس انجام گردد. این شرکت با سابقه طولانی و معتبر، این امکان را به شما می‌دهد که ایده‌های جذاب و متفاوت را در اجرای دیوار کاذب به کار گیرید.

5/5 - (1 امتیاز)
مزایای پارتیشن چوب پلاست

مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس 

02122901835

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بازگشت به بالا