تاریخچه دیوار سبز
گیاهان از همان دوران اولیه تمدن بشر، نقشی کلیدی در برطرف سازی نیازهای اساسی از جمله: غذا، لباس، مصالح ساختمانی و سایر موارد مهم داشتهاند. امروزه با ظهور شهرهای صنعتی مدرن، معماران و طراحان همگی یکبار دیگر به گیاهان روی آوردهاند که در این بین زیرساختهای سبز برای تصفیه هوا، استفاده از آب و همچنین بهبود محیط زندگی و در نتیجه بهبود سلامت روحی و جسمی ساکنان از جایگاه ویژهای برخوردارند.
چرا دیوار سبز
ترکیب سیستمهای زنده و ارگانیک شناخته شده با عناوین دیوارسبز و بام سبز با سازههای غیر ارگانیک و بیجان که معماری مدرن را تحت تاثیر خود قرار داده است، سبک جدیدی از معماری با عنوان «معماری سبز» را پایهگذاری میکند. معماری سبز تلفیقی از چندین رشته مختلف شامل: معماران، معماران منظر، مهندسان و باغداران است و با هدف سبز کردن شهرها و ساختمانها به وجود آمده است؛ چرا که گیاهان منابع کم مصرفی در این جنبش بزرگ محسوب میشوند.
مشاوره رایگان با کارشناسان چوپکس
نقش دیوار سبز در روف گاردن
پروژه روف گاردن با هدف افزایش سطح آگاهی و مزایای معماری زنده از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و محیطی در آمریکای شمالی در حال اجراست. تمرکز اصلی آن برروی جذب مشتری بیشتر برای استفاده از محصولات و دیوار سبز است و بههمین جهت با تولیدکنندگان این سازهها همکاری میکند. اجرای دیوار سبز در روف گاردن باعث تغییر محیط شده و تاثیر بسزایی در فضای سبز محیط خواهد داشت؛ با اجرای دویار سبز در باغبام میتوانی فضایی متفاوت ایجاد کنید.
ایده دیوارهایسبز با استناد به نمونههایی چون باغهای معلق بابل، میتوان گفت که به قرنها پیش بازمیگردد.
دیوار سبز چیست؟
برای پاسخ به سوال دیوار سبز چیست باید بیان کنیم، دیوار سبز که با نام باغهای عمودی نیز شناخته میشود، بهمنظور توصیف تمام شکلهایی از سطوح است که توسط پوشش گیاهی پوشیده شدهاند. فناوریهای مربوط به دیوارسبز به دو دسته اصلی نمایسبز و دیوار زنده تقسیم میشوند.
نمای سبز چیست؟
نمای سبز نوعی دیوارسبز است که از گیاهان رونده یا ردیفهایی آبشاری از گیاهان زمینی برای پوشش سازههای خاص استفاده میشود. فرقی ندارد که ریشه این گیاهان در زمین، در گلدانهای میان سازه یا حتی سقف باشد؛ معمولا زمان مورد نیاز برای پوشش کامل سطح، بین سه تا پنج سال است. نماهای سبز میتوانند برروی دیوارهای پیش ساخته یا سایر سازههایی مثل: حصار و نرده چوبی یا ستون رشد کنند.
برای این منظور از گیاهان بالاروندهای چون عشقه استفاده میشود؛ مکانیزم مکنده ریشه این گیاهان به آنها کمک میکند تا بتوانند بهطور مستقیم برروی دیوار رشد کنند، با این حال آنها میتوانند دیوارهای نامناسب را تخریب کرده یا هنگام از بین بردن یا بازسازی ساختمان دردسر ساز شوند.
امروزه تکنولوژیهای بهکارگرفته شده در آمریکایشمالی و اروپا با استفاده از پنلهای محکم، داربستها و سیستمهای کابلی جدید، نه تنها درختان تاک را تقویت میکنند، بلکه اجازه میدهند بدون صدمه زدن به دیوار رشد کنند. انواع پر استفاده نماهای سبز پنل داربستی ماژولار و شبکه طناب-سیم است.
با چوپکس فضای خود را احیا کنید
نظرات و سوالات خود را از طریق دیدگاه یا در قسمت تماس با ما مطرح فرمایید تا کارشناسان ما پاسخگوی شما باشند
همچنین میتوانید برای اجرای روف گاردن تهران یا سراسر ایران با از طریق تماس با ما مشاوره رایگان دریافت کنید
۵ نظر درباره “تاریخچه دیوار سبز و آشنایی با نمای سبز”
علی مرادی بیگی از تهران هستم
در مورد پروفیل های RP1 سئوال داشتم که بیشتر در چه موردی کاربرد داره و تا چه مدت گارانتی داره ؟
اعظم صولتی هستم از شیراز
در مورد پروفیل های ZP سئوال داشتم که کاربرد برای نیمکت داره یا خیر و لطفا پروفیل هایی که در برای ساخت نیمکت مناسب هستند لطفا معرفی کنید .
سلام دوست عزیز تنوع پروفیل های ما خیلی زیاد است و با توجه به میزان مقاومت مورد نظر انتخاب می شود در صورتی که اطلاعات کامل احتیاج داریم می توانید با شرکت باد بخش فروش تماس حاصل فرمایید.